Te învâț cum să câștigi BANI și să fii UN fotograf APRECIAT

în FOTOGRAFIA DE NUNTĂ

“Dacă crezi că poți, sau crezi că nu poți, ai dreptate în ambele cazuri” – Henry Ford

Te învăț toate scurtăturile pentru a reuși să fii un fotograf creativ, ce are clienți de calitate și reușește să fie fericit doar făcând fotografie de nuntă.

Te învăț cum să crești prețul și cum să ai încredere în tine ca fotograf.

Vei viziona acest workshop exact ca pe un serial cu 14 episoade. In video-ul următor regăsești un rezumat al celor 14 ore de educație, ce le vei primi:

Feedback-uri

de la cei care au achiziționat workshop-ul online
{"number_of_column":"3","number_of_column_desktop":"1","number_of_column_small_desktop":"1","number_of_column_tablet":"1","number_of_column_mobile":"1","auto_play":"true","auto_play_speed":"3000","scroll_speed":"600","pause_on_hover":"true","infinite_loop":"true","navigation":"true","pagination":"true","swipe_on":"true","mouse_draggable":"true","rtl_mode":"false"}

…nivelul meu de încredere mi-a crescut foarte tare!

"Aseară am reușit să termin workshop-ul, am stat 2 zile non-stop pe el, era ca un serial pentru mine :)) chiar super tare, adică nu credeam că o să rămân cu atâta informație. Am achiziționat de câteva zile Workshop-ul online în ideea de a-mi îmbunătăți sau reînnoi ideile, chestii legate de posing, editare etc. Vreau să îți zic că uitându-mă la cursul tău, nivelul meu de încredere mi-a crescut foarte tare, adică pentru mine a contat și cum editezi și cum tragi la ședințe, dar încrederea mea în fotografie a crescut când îți ascultam “predicile”. Mulțumesc mult pentru ocazia acordată! "

Fotograf

Nu prea știu de unde să încep…

"Nu prea știu de unde să încep...la început, eram un pic sceptic să cumpăr acest curs dar într-un final am decis să-l iau, și sincer nu am rămas dezamăgit! Pe Ovidiu Leșan nu îl cunosc personal dar pot să-l citez ''înainte de toate trebuie să fii Om'' și mulți dintre noi au uitat acest lucru. Recomand acest workshop pentru că este complet iar felul în care explică lucrurile sunt pe înțelesul tuturor. Aș fi scris mai mult sincer... este complet!"

Fotograf

Am savurat fiecare secundă din cele 14 ore

"În workshopul lui Ovidiu am descoperit acele metode care fac diferența între poza care “înfățișează” și cea care transmite și dăruiește percepții. De la tehnici de lumină, poziții și locații, până la…marketingul și managementul nostru ca persoane, cursul este unul complet, unic și poate cel mai educativ din acest domeniu în momentul de față. Am savurat fiecare secundă din cele 14 ore, rezonând cu fiecare tehnică propusă. Multumesc de oportunitatea online de a-l studia, și...abia astept să îl parcurg și “camera” to “camera”!"

Fotograf

Felicitări ție și echipei tale

"Vreau să încep prin a-ți mulțumi pentru acest workshop online, a fost cea mai bună achiziție a mea de până acum. Workshopul a fost genial, am învățat tot ceea ce ține de fotografia de nuntă, informații foarte prețioase despre marketing, posing, editare și cel mai important cum să fii un om și un fotograf mai bun. Mi-a plăcut felul cum explici și că oferi orice informație din tot sufletul fară nici o reținere. Felicitări ție și echipei tale pentru munca depusă și ține-o tot așa!!!"

Fotograf

Abia aştept sã pun totul în practicã!

"Ovidiu, pentru început îţi mulţumesc enorm pentru workshop! ... e minunat! Pe înţeles... bine explicat... cu exemple reale! Nu îmi puteam lua ochii de la el... eram nevoitã sã pun stop doar în momentul cînd fetița mea îmi cerea atenţia... Abia aştept sã pun totul în practicã! "

Fotograf

“Ce mai , înainte de toate, îmi place că ești OM !

După ce am trecut (până acum) de două ori prin toate capitolele, pot spune că mi-am schimbat percepția asupra fotografiei de nuntă, în sensul că “dacă vrei, se poate. Nimic nu este imposibil “ Este un workshop foarte bine explicat și apreciez mult faptul că ai fost mereu deschis și că la fiecare întrebare ai oferit răspunsuri și explicații detaliate . După vizionarea acestui workshop mă simt mai stăpân pe mine și datorită ție am prins acum o mai mare încredere în mine . Înainte de a achiziționa workshop-ul, am avut o oarecare reținere cu privire la achiziționare dar acum , pot spune că nu regret nicio clipă alegerea făcută . Tot ceea ce am văzut și am auzit de la tine a întrecut orice așteptare . Îți mulțumesc pentru explicații , îți mulțumesc pentru oportunitatea de a achiziționa acest workshop online și de abia aștept să aplic tot ceea ce am învățat de la tine. "

Fotograf

Mulțumesc Ovidiu pentru aceasta șansă! Ești genial!

"Un Workshop absolut GENIAL...pentru cei care încă nu sunt hotărâți în privința achiziționării lui.... faceți un mic compromis....MERITA! Un workshop foarte bine explicat, cu exemple reale! Iar Ovidiu este un om super! Cei care doresc să învețe ceva.... cu siguranță vor avea ce! Eu unul am avut!"

Fotograf

Un om frumos, si un profesor excelent!

As dori sa incep in primul rand, prin ati marturisi ca in viata mea nu am intalnit o persoana sau un fotograf mai OM ca tine sau ca, Cosmin Lautar, care mi-a recomamdat sa ma inscriu la un workshop de-al tau. Tin sa iti multumesc si pentru raspunsurile pe care mi le dai, intotdeauna, intrebarilor de pe facebook. Poate tu nu iti mai aduci aminte, dar pentru mine sunt foarte importante si mereu folositoare.Iti spun sincer ca nu ma asteptam ca un fotograf asa mare ca tine sa raspunda intrebarilor stupide ale unui incepator:))) dar zic imi incerc norocul ca oricum nu am nimic de pierdut;).

E un sentiment foarte frumos sa dai de persoane ca tine, dispuse mereu sa ajute, nu stiu...mie personal imi da acel ceva de care am nevoie sa merg mai departe. Am reusit sa acumulez "o gramada" de informatii din workshopul online. O sa incerc sa le pun in práctica, si sunt sigura ca o sa ma ajute.

Fotograf

Iti multumesc in primul rand pentru ca Esti Om.

Salut, Ovidiu! Iti multumesc in primul rand pentru ca Esti Om. Alina, sotia mea, mi-a oferit cel mai frumos cadou de ziua mea, workshop-ul tau 😀. De la inceput si pana la sfarsit WOW.... mi-ai redat curajul, inspiratia, puterea de a continua si de a schimba ceva...apreciez fiecare secunda din acest workshop, apreciez fiecare sfat sau incurajare. Ma bucur ca exista oameni altfel, oameni care gandesc diferit si reusesc prin modul lor de a fi sa transmita acel altceva si de a incuraja sa fim altfel."

Fotograf eveniment

Sunt cei mai bine investiți bani din viața mea !

"Sincer nu știu de unde sa încep și unde sa termin, au fost cele mai tari ore din viața mea de pana acum (pentru ca tu le spui din pasiune iar la mine fotografia este o pasiune) ! M-am uitat de doua ori la toate clipurile și cred ca cel mai tare lucru este faptul ca pot sa ma întorc non-stop la ele, încă mai intru pe pagina sa văd câteva lucruri pe care le-am omis la editare ! Am aplicat foarte multe tehnici, începând cu editare, emoții, idei, reflexii, echipamente ieftine care produc și pana la cum pot revinde un album in timpul iernii ca doar știm cu toți, nunțile sunt in principiu vara nu iarna !

Iar legat de comunitate, nici nu am intrat bine ca deja am avut foarte multe de învățat, de descoperit!"

Fotograf

Cred atât de mult în acest workshop încât am pus condiția următoare:

DACĂ NU EȘTI MULȚUMIT DE WORKSHOP, PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI ÎN 48 DE ORE IAR WORKSHOP-UL RĂMÂNE LA TINE, FĂRĂ SĂ TE ÎNTREB NICI MĂCAR “DE CE?”

Alege pachetul care ți se potrivește!

Workshop complet

DURATA: 14 ORE

€497

Workshop complet, care cuprinde toate cele 3 părți – direcția, practica și editarea. Durata lui este de 14 ore și acces la curs pe o perioadă nelimitată de pe orice dispozitiv conectat la Internet!

Citește mai mult!

Direcția

DURATA: 5 ORE

€149

Te învăț cum să-ți creezi un brand și cum să reușești ușor să-i convingi pe mirii ce-ți trimit cereri de nuntă, că trebuie să te aleagă pe tine ca și fotograf.

Citește mai mult!

Practica

DURATA: 5 ORE

€189

Te învăț să realizezi un portofoliu frumos de fotografii astfel încât să ai încredere că prețul pe care-l ceri se reflectă în ceea ce faci.

Citește mai mult!

Editarea

DURATA: 4 ORE

€159

Înveți cum să editezi fotografiile și cu cât de puțin efort poți crea o imagine deosebită în Lightroom.Vei învăța în Photoshop cu câtă ușurință poți da un finisaj UNIC fotografiilor tale.

Citește mai mult!

Comunitate

Și pentru că sunt convins că după ce vei vedea acest workshop vei avea multe întrebări, îți ofer accesul într-un loc special, în comunitatea mea privată de pe facebook unde se regăsesc peste 400 de fotografi ce au participat la workshop-urile mele.

Acolo răspund la întrebări, ne ajutăm reciprioc, realizez live-uri în scop educativ, vă țin la curent cu toate noutătile pe care le aflu în acest domeniu!

Când te vei afla într-o situație dificilă sau nu vei găsi răspuns la orice întrebare importantă din acest domeniu nu trebuie decât să scrii pe acest grup.