Înveți pe viață

FOLOSEȘTI PE VIAȚĂ!

Din experiența mea de peste 14 ani în acest minunat domeniu, îți pot spune cu certitudine un lucru:

“un fotograf NU trebuie să fie: nefericit, neinspirat, nemotivat, nepregătit, neplătit!” 

Pe parcursul acestor ani am trecut prin toate aceste stări și te înțeleg perfect. Între 1 și 10 decembrie îți ofer toate uneltele la îndemână pentru a șterge ‘ne’-urile din față! 

presetOMania2

87

Buna! Vreau să îți spun mulțumesc!

Poate te intrebi de ce, pai eram foarte deprimată si as fi vrut să renunț la fotografie și atunci cineva mi-a făcut cadou un workshop “Ovidiu Leșan”. Mi-ai schimbat complet viziunea despre mine în primul rând, despre tot. Sper că nu am deranjat, am simțit nevoia să spun mulțumesc. Poate o să am posibilitatea cândva să te cunosc. 

Diana

Testimoniale

Fotograf -

Fotograf -

Fotograf -

Fotograf -

Fotograf -

Fotograf -

Fotograf

Fotograf -

Fotograf -

Fotograf

Fotograf -

Fotograf

Fotograf -

Fotograf - Cluj
familia Leșan

Cred în schimbare…

Nu vreau să te impresionez prin vorbe,

nu vreau să par ceea ce nu sunt, nu te aștepta ca informațiile pe care ți le ofer să te facă cel mai bun fotograf peste noapte. Eu îți ofer o direcție atunci când te rătăcești, o resuscitare când nu mai ai inspirație, și curaj atunci când frica pune stăpânire pe tine.

Eu sunt Ovidiu Leșan și pentru mine fotografia este un stil de viață. Sunt soț, tată și un simplu OM, decis să trăiască noi experiențe de viață.

Sunt din Suceava și pentru mine cuvântul ,,oleacă” însemnă ceva mai mult decât puțin.

pentru că eu m-am schimbat.

COMUNITATE

locul în care găsești răspuns la orice întrebare

Și pentru că sunt convins că după ce vei vedea acest workshop vei avea multe întrebări, îți ofer accesul într-un loc special, în comunitatea mea privată de pe facebook unde se regăsesc peste 600 de fotografi ce au participat/cumpărat workshop-urile mele.

Acolo răspund la întrebări, ne ajutăm reciprioc, realizez live-uri în scop educativ, vă țin la curent cu toate noutătile pe care le aflu în acest domeniu! Când te vei afla într-o situație dificilă sau nu vei găsi răspuns la orice întrebare importantă din acest domeniu nu trebuie decât să scrii pe acest grup.

Anul trecut, pentru că am simțit o nevoie din partea fotografior din comunitatea mea de a ne revedea, de a întări legăturile dintre noi și de a ne cunoaște mai bine, am organizat prima ediție a Reuniunii Fotografilor ce au participat/cumpărat Workshopurile mele.

A fost genial, așa că anul acesta am organizat a doua ediție, unde au participat peste 100 de fotografi din toate coțurile țării și chiar din afara ei.

Participarea la Reuniune a fost gratuită și a fost realizată special pentru a vă mulțumi vouă, celor ce-mi apreciați și respectați munca!

Instagram

[insta-gallery id="1"]