Te învăț cum să ai încredere în tine!

Ai îngropat mulți bani pe scule. Câți ai investit în educația ta?

Aici ai toată discuția.

Nu-ți cer să ai încredere în acest workshop (este imposibil momentan să faci acest lucru). Ce-ți cer, este să-ți dai o șansă! 

Dacă nu ești mulțumit, îți trimit banii înapoi în 48 de ore fără să întreb nici măcar “de ce?”. Desigur, te voi respecta și îți voi aprecia sinceritatea deciziei! Până la urmă știu și îmi asum acest lucru, că nu este un workshop pentru oricine. 

Te învăț cum să crești prețul și cum să ai încredere în tine ca fotograf.

Vei viziona acest workshop exact ca pe un serial cu 14 episoade. In video-ul următor regăsești un rezumat al celor 14 ore de educație, ce le vei primi:

Feedback-uri

de la cei care au achiziționat workshop-ul online

Fotograf -

Fotograf -

Fotograf -

Fotograf -

Fotograf -

Fotograf -

Fotograf

Fotograf -

Fotograf -

Fotograf

Fotograf -

Fotograf

Fotograf -

Fotograf - Cluj

Cred atât de mult în acest workshop încât am pus condiția următoare:

DACĂ NU EȘTI MULȚUMIT DE WORKSHOP, PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI ÎN 48 DE ORE IAR WORKSHOP-UL RĂMÂNE LA TINE, FĂRĂ SĂ TE ÎNTREB NICI MĂCAR “DE CE?”

Alege pachetul care ți se potrivește!

Workshop complet Online patrat

DURATA: 14 ORE

€497 167

Workshop complet, care cuprinde toate cele 3 zile – direcția, practica și editarea. Durata lui este de 14 ore și ai acces la curs pe o perioadă nelimitată de pe orice dispozitiv conectat la Internet!

Citește mai mult!

Prima zi patrat

DURATA: 5 ORE

€149

Te învăț cum să-ți creezi un brand și cum să reușești ușor să-i convingi pe mirii ce-ți trimit cereri de nuntă, că trebuie să te aleagă pe tine ca și fotograf.

Citește mai mult!

A doua zi patrat

DURATA: 5 ORE

€189

Te învăț să realizezi un portofoliu frumos de fotografii astfel încât să ai încredere că prețul pe care-l ceri se reflectă în ceea ce faci.

Citește mai mult!

A treia zi patrat

DURATA: 4 ORE

€159

Vei învăța în Photoshop și Lightroom cu câtă ușurință poți da un finisaj UNIC fotografiilor tale și cum te poți diferenția de ceilalți fotografi.

Citește mai mult!

Comunitate

Și pentru că sunt convins că după ce vei vedea acest workshop vei avea multe întrebări, îți ofer accesul într-un loc special, în comunitatea mea privată de pe facebook unde se regăsesc peste 500 de fotografi ce au participat la workshop-urile mele.

Acolo răspund la întrebări, ne ajutăm reciprioc, realizez live-uri în scop educativ, vă țin la curent cu toate noutătile pe care le aflu în acest domeniu!

Când te vei afla într-o situație dificilă sau nu vei găsi răspuns la orice întrebare importantă din acest domeniu nu trebuie decât să scrii pe acest grup.

Anul trecut, pentru că am simțit o nevoie din partea fotografior din comunitatea mea de a ne revedea, de a întări legăturile dintre noi și de a ne cunoaște mai bine, am organizat prima ediție a Reuniunii Fotografilor ce au participat/cumpărat Workshopurile mele.

A fost genial, așa că anul acesta am organizat a doua ediție, unde au participat peste 100 de fotografi din toate coțurile țării și chiar din afara ei.

Participarea la Reuniune a fost gratuită și a fost realizată special pentru a vă mulțumi vouă, celor ce-mi apreciați și respectați munca!

Vă prezint mai jos rezumatul REUNIUNII din Cluj.