WORKSHOP FIZIC – 3 zile

Ovidiu Lesan

Vreau să te învăț să ai curaj, nu doar când vine vorba de fotografie, dar și în viața de zi cu zi, vreau să vezi cât de mult curajul sau lipsa acestuia schimbă aspecte din viața ta.

Vreau să te ajut să fii un fotograf mai bun, un om mai bun, alături de care clienții să se simtă în preajma unui prieten.

Vreau să îți aduc multă valoare, idei, concepte și principii care să te ajute să ridici ștacheta începând cu sezonul de nuntă din 2019.

cum să faci marketing eficient
branding și cum faci să devii un brand
discuția cu clientul și tips & tricks care să te ajute să semnezi un contract
oferta de prețuri, cum o structurezi și cum o prezinți clientului
totul despre echipament și importanța acestuia
lumină, calitatea și importanța ei

despre rolul și importanța asistentului în fotografia de nuntă
o zi de practică pe teren în care te învăț cum să realizezi fotografii inedite în orice circumstanțe
analiză/critică constructivă pe fotografii
ce workflow mi-am creat de-a lungul timpului
cum creăm designul unui album în câteva minute
cum editez individual fotografiile în Adobe Lightroom și în Adobe Photoshop

Așa cum îmi place mie să spun, nu am reinventat roata. Nu dau rețete generale. Nu impun limite. Îți prezint experiența mea, modul meu de lucru, viziunea mea, în esență – modul prin care am reușit, astfel încât tu să poți extrage ce ți se potrivește.

Și eu am început la fel ca tine. Nu m-am născut învățat, încă învăț. Nu sunt nici cel mai creativ, nici cel mai bun. Și mie mi-a fost frică să investesc fiecare bănuț în educația mea, în echipament, să iau decizia de a renunța la job-ul meu bine plătit și care îmi aducea un venit stabil (mai ales în momente în care venitul meu era baza bugetului în familia noastră), să cred în mine și în munca mea, să cresc prețul, să discut cu clienții, să spun NU unor proiecte sau clienți, să ies în față în anumite momente, să învăț să primesc și feedback-uri negative… Am avut multe frici. Zi de zi mă lupt cu altele noi. Dar îmi place să le depășesc și să le înving. Pentru că nu vreau să mă uit în urmă, cu tristețe și regret, la ce aș fi putut să fac și nu am făcut.

Orice început e greu, și mie mi-a fost greu. Tare mi-aș fi dorit să am acces la un astfel de workshop la începuturile mele. Să nu fiu nevoit să învăț totul pe propria piele, ci să pot să mai obțin câteva scurtături. Sunt fericit că pot să ofer altora ca tine această șansă.

Nu îți pot promite că după ce vii la acest workshop, viața ta profesională se va schimba în totalitate.  Nu îți pot promite că după acesta îți vei dubla prețul, îți vei da demisia și vei trăi fericit până la adânci bătrâneți. În schimb, îți promit că îți pot oferi o direcție, că te pot ajuta să crești frumos.

Tu ai nevoie doar de un pic de curaj și de o minte deschisă în a fi educată iar restul depinde doar de TINE și ceea ce vei APLICA.

Și pentru că sunt convins că după ce vei lua parte la acest workshop vei avea multe întrebări, îți ofer accesul într-un loc special, în comunitatea mea privată de pe facebook unde se regăsesc peste 500 de fotografi ce au participat la workshop-urile mele.

Acolo răspund la întrebări, ne ajutăm reciprioc, realizez live-uri în scop educativ, vă țin la curent cu toate noutătile pe care le aflu în acest domeniu!

Când te vei afla într-o situație dificilă sau nu vei găsi răspuns la orice întrebare importantă din acest domeniu nu trebuie decât să scrii pe acest grup.

Anul trecut, pentru că am simțit o nevoie din partea fotografior din comunitatea mea de a ne revedea, de a întări legăturile dintre noi și de a ne cunoaște mai bine, am organizat prima ediție a Reuniunii Fotografilor ce au participat/cumpărat Workshopurile mele.

A fost genial, așa că anul acesta am organizat a doua ediție, unde au participat peste 100 de fotografi din toate coțurile țării și chiar din afara ei.

Participarea la Reuniune a fost gratuită și a fost realizată special pentru a vă mulțumi vouă, celor ce-mi apreciați și respectați munca!

8, 9, 10 Aprilie 2019

450 EURO

1. Înscriere – Timișoara!

SOLD OUT

Informații

Înregistrându-te în acest câmp te vei înscrie la Workshopul Fizic cu Plată din Timișoara. Pentru ca înregistrarea să fie completă este absolut obligatoriu ca la primirea email-ului de confirmare a inregistrării să reconfirmați faptul că doriți să vă înscrieți.

 

2. Achită integral sau avans!

Prețul produsului intitulat ,,Workshop fizic Timișoara” este de 450 EURO echivalentul a 2115 lei ( Curs EURO – 4.7. lei) În perioada EARLY BOOKING prețul Workshop-ului este de 350 EURO echivalentul a 1645 lei. Prețul produsului intitulat ,,AVANS Workshop Fizic Timișoara” este de 100 euro – echivalentul a 470 lei ( Curs EURO – 4.7. lei)

*Dacă ați ales modalitatea de a plăti doar avansul, diferența se va achita cu cel puțin o săptămână înainte de Workshop.

15, 16, 17 Aprilie 2019

450 EURO

1. Înscriere –  Cluj!

SOLD OUT

Informații

Înregistrându-te în acest câmp te vei înscrie la Workshopul Fizic cu Plată din Cluj. Pentru ca înregistrarea să fie completă este absolut obligatoriu ca la primirea email-ului de confirmare a inregistrării să reconfirmați faptul că doriți să vă înscrieți.

 

2. Achită integral sau avans!

Prețul produsului intitulat ,,Workshop fizic Cluj” este de 450 EURO echivalentul a 2115 lei ( Curs EURO – 4.7. lei) În perioada EARLY BOOKING prețul Workshop-ului este de 350 EURO echivalentul a 1645 lei. Prețul produsului intitulat ,,AVANS Workshop Fizic Cluj” este de 100 euro – echivalentul a 470 lei ( Curs EURO – 4.7. lei)

*Dacă ați ales modalitatea de a plăti doar avansul, diferența se va achita cu cel puțin o săptămână înainte de Workshop.

Dacă nu ai disponibilitatea de a ajunge la Workshop-ul Fizic, îți recomand cu drag varianta ONLINE.

Vei viziona acest Workshop exact ca pe un serial cu 14 episoade. In filmulețul următor regăsești un rezumat al celor 14 ore de educație, ce le vei primi: