Turneul Fotografilor de la OM la OM

2018
În cadrul Turneului Fotografilor – de la OM la OM, eu, împreună cu familia mea am pornit într-o călătorie de peste 2000 de kilometri prin România.Cine face parte din familia mea?
Eu, soția mea Alina, fetița mea de numai 2 ani și jumătate Lorelai(Caramica) și asistenții mei Gicu și Cipri.De ce am plecat în turneu?
Cum stăteam și mă gândeam la cât de multe mi-a oferit viața, mi-am dat seama că toate lucrurile bune din viața mea mi s-au întâmplat datorită unui singur lucru: acela de a DĂRUI!
Din acest gând s-a născut acest turneu, pe care l-am realizat în luna aprilie 2018, în cadrul căruia am poposit în 10 orașe ale României, iar în 5 dintre acestea am susținut 5 Workshop-uri Gratuite în care am oferit din tot ce știu, din tot ce mi-a oferit mie viața, am povestit despre fotografie, despre cum o văd, despre cum o abordez, despre cum o trăiesc.Eu am început să fotografiez nunți în anul 2008 și de aproape 3 ani împărtășesc și altora cunoștințele mele despre fotografia de nuntă și sunt bucuros că pot face asta. Am hotărât să fac acest turneu pentru că îmi place să ofer și cred cu tărie în puterea lucrurilor bune. Mai mult, cuvintele după care mă ghidez în ultimul timp sunt #NuUitaSăFiiOM.
Înainte de a fi fotografi, colegi, concurenți, să nu uităm că suntem oameni și e minunat să ne ajutăm, să oferim, nu să ne punem piedici. După fiecare workshop am reușit să schimb modul de a gândi cel puțin al unui om aflat în sală, iar scopul meu a fost ATINS.Cui s-au adresat aceste workshopuri?
Oricărui fotograf sau pasionat de fotografie ce a avut nevoie de inspirație, motivație sau a dorit să se dezvolte în acest sens, fie că era la început sau că avea experiență în domeniu, în total participând peste 1000 de oameni.

Ce s-a întâmplat la Workshopurile Gratuite?

  • Participanții au aflat cum să realizeze fotografii UNICE cu echipament ieftin
  • Participanții au descoperit cum să înceapă de la ZERO sau să se reinventeze
  • Am arătat participanților cât de ușor este să faci o fotografie bună și i-am motivat în acest sens
  • Am găsit soluții la fricile participanților și i-am învățat cum să le depășească
  • Participanții au aflat cum să trăiească din fotografie și ce pași să urmeze în acest sens
  • Am analizat tipul ideal de client și cum se semnează contractul cu el
  • Am vorbit despre secretul unei fotografii reușite
  • Am discutat liber, de la OM la OM

Workshopurile gratuite au avut loc în: