Master Wedding Experience

TEHNICĂ| LUMINĂ| POSING| PRESETURI| EDITARE

“Nu vreau să crezi că sunt mai bun ca tine, vreau să cred că poți să devii mai bun ca mine!” – Ovidiu

“Nu vreau să crezi că sunt mai bun ca tine, vreau să cred că poți să devii mai bun ca mine!” – Ovidiu

Urmărește LIVE-ul de pe Youtube în care s-a oferit ca premiu un Nikon 300mm F2.8 în cadrul campaniei de lansare a acestui workshop. 

Cum poți înțelege cum se fotografiază o nuntă decât la O NUNTĂ REALĂ.

Și pentru că nu vă pot lua pe toți cu mine, am filmat fiecare pas, gest și setare de aparat la o nuntă reală de-a mea, cu oameni reali, evenimente reale, probleme reale. Și o poți revedea iar și iar și iar.

Am avut parte de tradiții, stres, agitație, lumină proastă și probleme de tot felul. Veți vedea cum colaborez cu videografii, cu asistentul, cum și cât intervin în cadrul evenimentului, ce obiective aleg și în ce momente le aleg dar și ce fac când am ales greșit.

familia Leșan

Cred în schimbare…

Pentru cei care nu mă cunoașteți, eu sunt Ovidiu Leșan. Fotografiez de 14 ani.

Am crescut simplu, am studiat alte domenii până mi-am descoperit pasiunea pentru fotografie și din acea zi am început să îmi dedic fiecare zi acestei pasiuni.

Iar dacă eu am reușit, sunt sigur că pot ajuta și pe alții să reușească. Văzându-mă pe mine 100% real la o nuntă, sunt singur că vei prinde CURAJ, vei înțelege viziunea mea asupra unui eveniment și sezonul de nunți 2020 va veni cu o schimbare radicală în bine.

Fii cea mai bună versiune a ta! Nu sunt doar niște cuvinte, sunt crezul meu! În fiecare zi învăț să fiu cea mai bună versiune a mea ca om, soț, tată, fotograf. Și prin acest workshop încerc să te ghidez către toate acestea.

Am fost și eu la început, am fost și sunt și eu plin de frici. Dar mă lupt cu ele și le elimin una câte una, zi după zi.

pentru că am reușit să-i ajut și pe alții să o facă.

Aici am LANSAT OFICIAL

Master Wedding Experience

Vezi LIVE-ul în care am lansat acest workshop.

CUPRINS

Master Wedding Experience

Intro +Pregătiri mire

Cum încep eu orice zi în care am un eveniment, cum gestionez fiecare început de nuntă și cum încep prin a aduce mirele într-o stare de entuziasm, emoție și bucurie pentru propria lui nuntă.

Fotografii de grup

Acasă e mereu haos, mama e preocupată de sarmale și invitați, tatăl împarte băutura și invitații își așează hainele și coafura. Dar cum îi aducem pe toți la o fotografie reală, plină de emoție și prezență pentru tinerii însurăței?

Pregătiri mireasă

E ziua la care ea visa de mică și stresul acumulat își va pune amprenta. Cum o aducem în starea de conștientizare, liniște și cum o facem să își trăiască din plin aceste momente?

Cununia civilă

E primul pas către unirea lor și vreau să fie trait, imortalizat și gestionat în fotografii așa cum merită. Cum fac?

Cununia religioasă

Miireasa și mamele o vor trăi la cea mai mare intensitate. Cum îmi așez lumina într-o biserică care niciodată nu va fi iluminată perfect, cum gestionez situațiile importante, cum diversific cadrele?

Petrecerea

Intrați în atmosferă cu stresul primului vals. Cum, gândesc, ce detalii fotografiez, ce setări folosesc, cum poziționez luminile la restaurant, ce unghiuri îmi aleg?

Editarea

Nu vrem să petrecem săptămâni întregi în editarea unei nunți dar vrem să facem cea mai bună treabă cu produsul final. Cum editez eu o nuntă de la zero.

Concluzii

Sfaturi importante, tips & tricks, cu ce m-am confruntat în cele peste 200 de evenimente fotografiate, ce decizii importante am luat în dezvoltarea mea ca și fotograf. Te ajut să fii un fotograf motivat!

COMUNITATE

locul în care găsești răspuns la orice întrebare

Și pentru că sunt convins că după ce vei vedea acest workshop vei avea multe întrebări, îți ofer accesul într-un loc special, în comunitatea mea privată de pe facebook unde se regăsesc peste 800 de fotografi ce au participat/cumpărat workshop-urile mele.

Acolo răspund la întrebări, ne ajutăm reciprioc, realizez live-uri în scop educativ, vă țin la curent cu toate noutătile pe care le aflu în acest domeniu! Când te vei afla într-o situație dificilă sau nu vei găsi răspuns la orice întrebare importantă din acest domeniu nu trebuie decât să scrii pe acest grup.

În 2018 am organizat prima ediție a Reuniunii Fotografilor ce au participat/cumpărat Workshopurile mele.

A fost genial, așa că în 2019 am organizat a doua ediție, unde au participat peste 100 de fotografi din toate coțurile țării și chiar din afara ei.

Participarea la Reuniune a fost gratuită și a fost realizată special pentru a vă mulțumi vouă, celor ce-mi apreciați și respectați munca!

În 2020 voi organiza în noiembrie cea de-a treia ediție a Reuniunii. Abia aștept!

sageata_rosie4

Devino cea mai bună versiune a TA!

Devino cea mai bună versiune a TA!