NEW WORKSHOP + SPECIAL PRESETS

Easy Photo Session (€139) + PresetOMania (€87)

€226 €127

  • afli cum fotografiez o ședință reală
  • observi detaliile care fac diferența în teren
  • cum să editezi dintr-un singur click în Lr
  • vei primi presetOMania 10 dar bune!
  • tutorial video de utilizare a preseturilor
  • format video – 4K – durata 3 ore

Testimoniale

Fotograf -

Fotograf -

Fotograf -

Fotograf -

Fotograf -

Fotograf -

Fotograf

Fotograf -

Fotograf -

Fotograf

Fotograf -

Fotograf

Fotograf -

Fotograf - Cluj

Alte oferte

€139

Dacă ești interesat atât de cum să tragi o ședință foto ușor și să fii relaxat când faci asta, dar să și editezi fotografiile cu 1-2 clickuri, în loc să stai ore în fața calculatorului, am pregătit un pachet special pentru TINE!

Vei primi cele 3 ore din Easy Photo Session + pachetul presetOMania de 10 preseturi.

€87

Acestea sunt noile mele preseturi făcute special pentru tine, le-am gândit astfel încât să poată fi ușor aplicate și să îți scadă cu mult timpul de editare, pentru a avea timp de alte activități. Mai jos găsești câteva imagini care să-ți arate ce efect au preseturile.

Citește mai multe!

497 167

Te învăț cum să-ți creezi un brand și cum să reușești ușor să-i convingi pe mirii ce-ți trimit cereri de nuntă, că trebuie să stabilească o întâlnire cu tine Îți dezvălui secretele unei comunicări eficiente în discuția cu clientul, astfel încât contractul să fie ca și semnat.

Citeste mai multe!

€149

Te învăț cum să-ți creezi un brand și cum să reușești ușor să-i convingi pe mirii ce-ți trimit cereri de nuntă, că trebuie să stabilească o întâlnire cu tine.Îți dezvălui secretele unei comunicări eficiente în discuția cu clientul, astfel încât contractul să fie ca și semnat.

Citeste mai multe!

Intră în COMUNITATEA noastră!

Și pentru că sunt convins că după ce vei vedea acest workshop vei avea multe întrebări, îți ofer accesul într-un loc special, în comunitatea mea privată de pe facebook unde se regăsesc peste 550 de fotografi ce au participat/cumpărat workshop-urile mele.

Acolo răspund la întrebări, ne ajutăm reciprioc, realizez live-uri în scop educativ, vă țin la curent cu toate noutătile pe care le aflu în acest domeniu! Când te vei afla într-o situație dificilă sau nu vei găsi răspuns la orice întrebare importantă din acest domeniu nu trebuie decât să scrii pe acest grup.

Anul trecut, pentru că am simțit o nevoie din partea fotografior din comunitatea mea de a ne revedea, de a întări legăturile dintre noi și de a ne cunoaște mai bine, am organizat prima ediție a Reuniunii Fotografilor ce au participat/cumpărat Workshopurile mele.

A fost genial, așa că anul acesta am organizat a doua ediție, unde au participat peste 100 de fotografi din toate coțurile țării și chiar din afara ei.

Participarea la Reuniune a fost gratuită și a fost realizată special pentru a vă mulțumi vouă, celor ce-mi apreciați și respectați munca!

Învață să ai încredere în tine! De aici pornește totul…