1 martie 2019

Reuniunea Fotografilor – Ovidiu Leșan

A fost o experiență WOW!

Anul trecut, pentru că am simțit o nevoie din partea fotografior din comunitatea mea de a ne revedea, de a întări legăturile dintre noi și de a ne cunoaște mai bine, am organizat prima ediție a Reuniunii Fotografilor ce au participat la Workshopurile mele.

A fost genial, așa că anul acesta am organizat a doua ediție, unde au participat peste 100 de fotografi din toate coțurile țării și chiar din afara ei.

Participarea la Reuniune a fost gratuită, iar cele două zile au fost organizate fiecare în două părți, una în care am discutat cu niște invitați foarte faini subiecte ce țin de fotografie și dezvoltare personală, iar una în care am legat noi prietenii și ne-am distrat.

Experiența a fost WOW, iar asta nu o spun doar eu, ci mi-au spus-o personal dragii mei fotografi ce au participat.

Apropo, dacă ai participat la Reuniune, scrie un comentariu în care să-mi spui cum ți s-a părut, cu ce te-a ajutat, ce ai aplicat din ce ai învățat și ce prietenii faine ai legat.

Vă mulțumesc tuturor celor ce ați participat, pentru doza de energie ce ne-am oferit-o unii altora și mulțumesc speakerilor (Marius Mariș, Zoltan Vereș, Olga Vușcan, Lorand Soares Szasz) pentru că mi-ați acceptat invitația și sper să ne revedem curând cu toții!

Mă înclin!

RECENT POSTS