18 februarie 2016

Cum a fost la targul de nunti…

Pentru mine, orice proiect nou inseamnă un motiv de bucurie. Îmi place să cred că dau 100% în orice fac. Și orice fac, fac cu drag!

La fel a fost și Târgul de Nunți de anul acesta. Deși nu a fost de la început intenția mea de a participa la ambele târguri care au avut loc în aceeași perioadă la Suceava, printr-o întâmplare fericită am participat!

Foto (3 of 29)

A fost o provocare pentru mine să realizez două standuri. Îmi place mereu să fiu cât mai original, așa că m-am apucat de confecționat materiale.

După multe zile de muncă, am reușit să finalizez munca și să pun totul atât pe  hârtie cât și în practică. A urmat montarea standurilor. Noroc că am avut multe ajutoare: soția mea, sora mea, ”nepotu’ ” Alex, Cezar (drag fost mire, actual prieten), Maria și Andrei de la Lavande by Maria. De asemenea, mi-au fost de mare ajutor Natalia Marcu, echipa Your Home Your Style, Mobexpert și Cărturești. 

Puteti vizualiza mai jos un mic filmuleț cu câteva secvențe ‘How it’s made!’

 

Standurile din cele două locații au arătat cam așa:

Cel din Iulius Mall Suceava

Foto (11 of 29)

Foto (7 of 29)

Foto (17 of 23)

Foto (16 of 23)
Foto (14 of 23)

Foto (11 of 23)

Foto (4 of 29)
Foto (2 of 29)

 

Cel din Shopping City Suceava

amenajare-targ-de-nunti-fotograf-48

amenajare-targ-de-nunti-fotograf-26

Foto (16 of 29)

amenajare-targ-de-nunti-fotograf-50

amenajare-targ-de-nunti-fotograf-46

amenajare-targ-de-nunti-fotograf-44

amenajare-targ-de-nunti-fotograf-42

amenajare-targ-de-nunti-fotograf-40

amenajare-targ-de-nunti-fotograf-38

amenajare-targ-de-nunti-fotograf-32

 

Nu am reușit să mă clonez, așa că la standul din Shopping City m-a reprezentat asistentul meu, Ciprian. Îmi pare rau că nu am reușit să mă întâlnesc cu toți cei care m-ați vizitat și promit că data viitoare ma veți găsi doar într-un singur loc (asta dacă nu inventează vre-un cercetător britanic clonarea). 

Nu am privit Târgul de Nunți ca o oportunitate de a-mi prezenta oferta sau de a semna contracte ci am privit-o ca pe o oportunitate de a mă întâlni cu cei care îmi apreciază munca, de a schimba opinii cu alți camarazi și de a ne cunoaște personal. Mi-a fost foarte drag să cunosc oameni noi, oameni pe care îi știam doar virtual!

Voi toți m-ați umplut de energie, entuziasm și mi-ați dat forțe noi pentru următorul sezon ce stă să înceapă. Vă mulțumesc! 

RECENT POSTS