19 decembrie 2015

Cele mai frumoase fotografii din 2015

Anul cu 165.000 de imagini, adica 165.000 de satisfactii…

Orice final de an are in el ceva nostalgic…la orice final de an simtim nevoia sa facem un rezumat al anului ce tocmai se incheie, sa ne punem in balanta reusitele si esecurile si speram intotdeauna ca balanta va inclina in favoarea reusitelor. Si aproape intotdeauna ne facem si o lista cu ce ne propunem sa facem in anul urmator, ne simtim incredibil de motivati si simtim ca in anul care vine vom putea muta muntii!

best-wedding-2015-7

 

E atat de frumos sentimentul! Suntem atat de increzatori si optimisti! Asta pana vine 1 ianuarie si incepem din nou sa amanam lista ce tocmai am facut-o ca na, avem un an intreg sa facem tot ce ne-am propus, putem sa mai amanam putin :).

Lasand gluma la o parte, m-am gandit sa fac si eu un rezumat al anului ce tocmai a trecut, pe care, evident ca il voi face in fotografii. Doar nu va asteptati la altceva! La mine totul se rezuma la imagini. Pot spune ca anul acesta a insemnat 165.000 de imagini, adica 165.000 de satisfactii! M-am bucurat de fiecare imagine in parte, de fiecare eveniment pe care l-am avut, in tara sau in afara ei. As vrea sa va arat o parte a celor mai reusite fotografii dar, bineinteles ca cea mai reusita fotografie, in care am surprins cel mai minunat moment, este cea pe care am facut-o fiicei mele, Lorelai (cunoscuta si sub numele de cod #Caramica).

Din zecile de evenimente pe care le-am trait in acest an, venirea pe lume a fiicei mele a fost de departe cel mai special! Acum nu mai am doar o minune, ci doua minuni in viata mea: sotia si fiica mea draga. Astfel, eu zic ca a fost un an minunat, in care am crescut sub ochii vostri, cu ajutorul vostru, cei care ma apreciati si ma incurajati sa fac in continuare ceea ce stiu eu mai bine: sa surprind momente, sa fotografiez suflete!

As mai spune multe dar nu cred ca mai aveti rabdare sa cititi asa ca cine doreste sa aprofundam subiectul, va astept cu drag cu colinda, la un pahar de vin fiert sau un suc de mere! Daca simtiti nevoia sa lasati si un feedback sau sa impartasiti si altora munca mea, simtiti-va liberi sa o faceti! As aprecia foarte mult!

Va multumesc si ma inclin in fata voastra urandu-va un Craciun de poveste si un Mos cat mai darnic!

 

RECENT POSTS