Mentoring

 

Nu mă consider nici cel mai bun fotograf și nici nu știu dacă am ales cea mai bună cale de business. Dar pentru mine a funcționat. Și sunt mândru pentru ceea ce am ajuns astăzi.

Până acum am susținut workshop-uri de o zi 1:1, workshop-uri de grup de 2 și apoi de 3 zile. Mereu simt nevoia de mai mult, pentru că vreau să ofer tot ce știu. Foștii mei cursanți pot confirma faptul că niciodată nu mă puteam opri la timp, stăteam și până târziu în noapte (ţinându-i de cele mai multe ori peste program) pentru a le oferi cât mai multe informații.

Așa am ajuns acum la varianta de Mentoring 1:1, în care îmi propun să te învăț timp de un an tot ce știu, discuțiile fiind îndreptate strict pe problemele pe care le ai în acest domeniu: business, marketing, discuția cu clientul, tehnică fotografică, editare, workflow, lumină și tot ce îți dorești să afli. Temele vor fi stabilite dinainte pentru a profita cât mai bine de întâlnirile lunare. Consider că pauza dintre întâlniri este perfectă pentru a exersa, pentru a pune în practică ce discutăm noi și pentru a reveni din nou la mine să corectăm împreună greșelile.

 

Locurile sunt limitate.

Prețul pentru un program de 12 luni – 3.290Euro.   

Înainte de a alege programul de mentoring propun să purtăm o discuție mai detaliată în care să înțelegem amandoi dacă ți se potrivește un astfel de program cu mine.

 

mentoring-ovidiu-lesan